Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο Βουλευτής Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος το 2011 είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη για το χαράτσι γιατί το θεωρούσε παράνομο! Αλλά το 2013.... το ψήφισε!!!! Απίστευτο και όμως αληθινό...


Ο Βουλευτής Αχαΐας Αθ. Νταβλούρος σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το μέλος του Συλλόγου των Πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων Θ. Κανελλόπουλος, το 2011 ως πολίτης είχε καταφύγει στο Πρωτοδικείο Πατρών (αρ.απόφασης 4513/11) και ζητούσε να μην γίνει προσωρινή διακοπή στο λογαριασμό του, προκειμένου να μην πληρώσει το χαράτσι, το οποίο θεωρούσε παράνομο.

Ο ίδιος με την βουλευτική του ιδιότητα το 2013 το ψήφισε, αναγκάζοντας εκατομμύρια Έλληνες να το πληρώσουν.


O κ. Κανελλόπουλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το σκεπτικό με το οποίο ο νυν βουλευτής Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος λειτούργησε στη βουλή, όταν λίγους μήνες πριν ως πολίτης με την ενέργειά του είχε καταδείξει πως είναι ενάντια στο χαράτσι.

3 σχόλια:

  1. Απύθμενες γελοιότητες και διακινηση αππο δημοσιογράφους του Νικολόπουλου.Δικαίωμα κάθε πολίτη είναι να προσφύγει.Έκτοτε απερρίφθησαν όλα τα ασφαλιστικά μέτρα και νομιμοποιήθηκε το χαράτσι από το Στε.Οπότε τι αντίφαση μπορεί να υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβάσεις καλύτερα δεν κατήγγειλε τίποτα ο Νικολόπουλος,αλλά μέλος των πολυτέκνων (Θ.Κανελλόπουλος). Μάλλον βλέπετε παντού φαντάσματα...Ψάχνεστε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.Ως πολίτης (στην αντιπολίτευση) το θεωρούσε παράνομο,ως βουλευτής της κυβέρνησης νόμιμο!!! Μου θυμίζει την λογική ενός άλλου καλού παιδιού της πολιτικής "Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" Ευγε...

      Διαγραφή